Vinduespudser på Østerbro

Er du vinduespudser på Østerbro, skal du ikke snyde dig selv for de oplevelser du har lige i nærheden af dig. For eksempel når du holder frokost pause. Det billigste er at medbringe maden hjemmefra, men det bliver tørt og kedeligt med rugbrødsmadder og man kan ikke blive ved med at være kreativ. Så er det man begynder at spise sin frokost ude, når man er på arbejde. Og her er Østerbro et dejligt sted. For der er masser af spændende muligheder. Du kan spise fastfood ligesom i alle andre bydele, og der er selvfølgelig de samme kæder som du finder i andre byer. Men det stopper ikke her. For på Østerbro er der mange hyggelige små caféer som tilbyder noget forskelligt. Der er noget for enhver smag.

Nyd din frokost i smukke omgivelser mens du arbejder som vinduespudser på Østerbro

Skal du ud og finde din frokost så lad være med at spise den på stedet hvis du kan undgå det. For der er masser af smukke steder på Østerbro hvor du kan spise din frokost. Der er masser af små parker og gemmesteder i bydelen hvor du kan nyde din frokost. Der er områderne omkring Trianglen, Parken , Fælled Parken. Der er masser af muligheder. Så vær god ved dig selv engang imellem, skej ud, og nyd det som livet har at tilbyde. Det giver dig ekstra overskud på en travl dag som vinduespudser på Østerbro.

Must see- mens du arbejder som vinduespudser på Østerbro

Arbejder du som vinduespudser på Østerbro, og kommer langvejs fra, er der masser af ting i denne smukke bydel som du bliver nødt til at se og opleve. Kommer du fra eksempelvis Sydsjælland og arbejder i byen, som er tilfældet for mange, er det en skam at skynde sig hjem fra arbejde hver dag. For der er masser af spændende ting du kan se og når du alligevel arbejder i byen så har du chancen. Derudover er der også en anden fordel ved at se ting efter du har fået fri fra arbejde. Du undgår dræber trafikken, Køge Bugt Motorvejen i myldretid. Nej brug i stedet 2-3 timer i byen og kom hjem uden kø. Normalt bruger man 2 timer på at komme hjem fra København i myldretiden når man skal sydpå, men venter du til den er overstået tager det ikke mere end 40 minutter. Så den første time og tyve minutter er egentlig gratis tid du kan bruge på at opleve byen.

Er du vinduespudser i Østerbro, skal du overveje at bruge noget af din tid efter arbejde på at se bydelen. Der er masse af spændende ting at se, de fleste koster ikke penge, og du skal ikke bekymre dig om at køre hjem i myldretiden. Som vinduespudser på Østerbro kan du for eksempel hurtigt komme ned på Langelinje, se den lille havfrue opleve stemningen på en varm sommer dag. Og det bedste af det hele er at det er gratis.

Som vinduespudser på Østerbro vil du værdsætte at se Parken

Hvis du ikke allerede har besøgt Danmarks nationalstadion skal du ikke snyde dig selv for muligheden mens du er på arbejde som vinduespudser på Østerbro. Vores stolte national stadion som kan rumme over 40.000 mennesker har jævnligt guidede ture (så der behøver ikke være en kamp for at du kan komme ind) hvor du kommer rundt og ser de forskellige dele af det flotte stadion. Og går der lidt fagnørd i den kan du kigge op på de store kontor bygninger som ligger i hjørnerne og overveje hvordan man pudser de respektive vinduer. Det må være noget af en opgave ;-). Så lad være med at sidde i trafikken i to timer, brug i stedet på at se Østerbro og opleve hvad bydelen har at tilbyde. Du bliver helt sikkert ikke skuffet, og hvem ved det kan være du ender med at gerne ville flytte til byen

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer