Skal du holde fest, bryllup, julefrokost eller noget fjerde, hvor der skal mad på bordet, så lej en tjener her hos os og få en helt bekymringsfri aften. Vi har nogle veluddannede tjenere, der er meget passionerede omkring deres job. De er fagligt dygtige og altid imødekommende med et smil på læben. Vores tjenere yder den bedste service, så du får et top professionelt team af tjenere til dit bryllup eller fest, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det.

lej en tjener

Lej tjener her og få en fortræffelig oplevelse af et tjener-team, der er professionelle helt ud til fingerspidserne. Uanset om du skal afholde et stort eller lille arrangement, så kan vi være behjælpelige med én eller flere dygtige tjenere til både private og erhverv. Vi rekrutterer vores personale på baggrund af solid kompetencer og erfaring. Det er et håndværk, som tages meget alvorligt af vores dygtige personale, der yder deres til, at du får en rigtig vellykket servering til dit event.

Lej en tjener så service og servering er i højsæde

Du kan helt trygt overlade den gode service og servering i hænderne på os. Vores knivskarpe tjenere arbejder med et højt serviceniveau ud fra en DNA, der er dybt forankret i samtlige arbejdsprocesser. Det betyder, at du får én eller flere tjenere, som kan tage kærligt hånd om dit arrangement og bidrage med elegance og klasse fra øverste hylde, hvad angår service og servering. Lej en tjener og få en medarbejder, der kommer til tiden og er nydelig i tøjet. Tjenerne er fysisk og mentalt meget nærværende og er altid opmærksomme på dig og dine gæsters behov. Du kan derfor forvente nogle rigtig kompetente tjenere, når du lejer en tjener her hos os.

Passion og erfaring

Lej tjener og oplev en gennemskinnende passion og drive i hvert henseende af den service og servering, du modtager. Hos os er det uden tvivl lysten, der driver værket, og erfaringen har tillært vores dygtige tjenere en masse menneskelige færdigheder, hvilke er uvurderlige. Disse kan ikke uddannes, hvorfor vi nøje vælger vores medarbejdere med omtanke og omhu. Vi lever af, at du får den bedste oplevelse og service gennem vores tjenere, så derfor ansætter vi kun de bedste. Det er et kvalitetsstempel, som du får med, når du vælger at leje tjenere her hos os. Vi stiller store krav til os selv og vores ansatte, og derfor kan du forvente det ypperste inden for uddannede tjenere. En rigtig god tjener beror på erfaring, god kommunikation og viljen til at yde et godt og fagligt kompetent stykke arbejde, hvor der leveres mere service, end der serveres mad og drikke.

Overlad trygt det hele til os

Vi vil så gerne, at din fest eller event bliver en stor succes. Derfor kan du trygt overlade serveringen til os, så du kan fokusere på at have en sjov og hyggelig stund. Vi afvikler alt 100% professionelt, og vi tager os af alt fra koordinering til bemandingsstørrelse og aflønning af tjenere. Lej tjener her hos os for et vellykket arrangement.

Vores tjenere er uddannet Konference- og selskabstjener. Læs mere om uddannelsen her

Site Footer